Til firmalisten

LegeLeasing

legeleasing

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder LegeLeasing

Har du erfaring med å jobbe hos LegeLeasing? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med LegeLeasing eller noen andre.

Yasmin
2024-02-22 19:31
SPL

Føler meg alltid godt ivaretatt og forstått av legeleasing. De har hjulpet meg mye, og jeg setter stor pris på at de alltid er tilgjengelig hvis det skulle være noe.

Kristin
2024-02-20 02:37
SPL

Hadde mitt første oppdrag hos LegeLeasing. Fikk god oppfølging underveis i hele oppdraget, tusen takk til den fine konsulenten min Thea. Hadde kjempefin leilighet rett ved arbeidsstedet. De var behjelpelig med reise hjem underveis i oppdraget etter mitt ønske. Lønnen var god. Fikk mulighet til å jobbe mye overtid på oppdraget. Mye mulig jeg tar nye oppdrag hos de.

Faffler Ali
2023-12-23 20:41
HFA

Vil gjerne prøve å jobbe på mange forskjellig e plasser

Camilla
2023-11-03 12:44
SPL

Syns legeleasing og deres kontakter er imøtekommende og vennlige å jobbe med. De er flinke på å følge opp og føler meg ivaretatt gjennom de.

Elise Cruickshank
2023-09-27 09:49
SPL

Jeg er ekstremt fornøyd med oppfølgingen fra byrået og de tilbyr spesielt god standard på boligene de tilbyr! Følte meg ivaretatt under oppdrag :)

Lill Skram
2023-09-25 21:39
HFA

Jobbet på 2 oppdrag for dem. Har vært fornøyd med dem som arbeidsgiver, men dessverre så var kommunene dårlig forberedt til å ta i mot oss, men bolig og reise var utmerket, samme med oppfølgingen fra Gustav. Det er jo ikke bemanningsbyrået sin skyld at kommunen er useriøs. Jeg fikk dessverre ikke flere oppdrag da de nå tar inn kun sykepleiere og leger. Men jeg anbefaler de virkelig.

Gjest
2023-09-12 22:43
SPL

Nettopp ferdig med mitt første oppdrag gjennom LL og er til nå svært fornøyd. Gode priser på lønn, mye forskjellig velge mellom av oppdrag og tilbyr div. kurs om en skulle trenge en oppfriskning en gang i blandt. Joakim har vært min kontaktperson hos LL og har fulgt meg veldig godt opp gjennom min tid til nå. Han hører hvordan jeg har det, svarer kjapt på henvendelser, sjekker opp ang. bolig og hjelper til med hva enn det måtte være, super fyr! Anbefales ta jobb hos LL og er du heldig får du samme kontaktperson som meg også :)

Siri
2023-09-10 21:31
SPL

Ikke hatt mitt første oppdrag enda, men er veldig fornøyd med min kontaktperson Joakim. Han følger meg opp, svarer raskt og er behjelpelig med alt jeg lurer på. Ser frem til å jobbe for LegeLeasing!

Malin
2023-09-10 03:56
SPL

Hadde mitt første oppdrag i vikarbyrå gjennom LegeLeasing. Har fått svært god støtte og oppfølgning av min kontaktperson Tale! Legeleasing tilrettelegger for deg og dine behov på best mulig måte slik at du føler deg godt ivaretatt. De følger opp underveis under oppdraget og lurer genuint på hvordan du har det. I tillegg svarer de kjapt på meldinger/mail om det skulle være noe. Fikk en fin leilighet og ikke langt unna arbeidsstedet som er et stort pluss. Alt i alt føler du deg godt ivaretatt ved å jobbe for LegeLeasing! Kommer til å fortsette å ta oppdrag gjennom LegeLeasing. Anbefales på det sterkeste!

Hans Landmark
2023-09-08 13:26
LEGE

Jeg er svært fornøyd med LegeLeasing, og ikke minst med vår "agent" Siddhant. Han følger opp, er svært pliktoppfyllende, svarer raskt, er vennligheten selv. Det har vært null trøbbel, bare fryd og gammen. Han er stor årsak til at vi trives, og fortsetter å jobbe, i Legeleasing. En svært dyktig mann! 10/10

Einar G.
2023-09-08 12:11
LEGE

Svært god erfaring med LegeLeasing. God oppfølging med personlig kontakt og ryddige arbeids- og lønnsforhold.

Gjest
2023-09-08 11:16
LEGE

Anbefales, god oppfølging og samarbeid. Klar info. Tilpasser.

Jarand
2023-09-08 10:09
SPL

Mine ønsker ønsker mtp når jeg ønsler å jobbe har blitt tatt godt hensyn til. Har blitt fulgt opp med info fortløpende i forkant og fått sentral bolig. Har snk med Karen som har vært veldig kjekk å forholde seg til😁

Henriette
2023-09-08 09:41
SPL

God ivaretakelsen før, under og etter oppdrag. Har god standard på bolig. Føles trygt å jobbe for de. Kan dog hente mye mer på å øke lønn for vikarens sine!

Helene B
2023-09-03 21:32
SPL

Jeg har vært på 2 oppdrag via legeleasing og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Fikk superfine boliger begge gangene, og konkurransedyktig lønn. Spesielt fornøyd er jeg med min kontaktperson Thea Husand, som har vært helt fantastisk. Svarer fort på meldinger og Mail, og virker genuint opptatt av at oppdragstaker skal ha det bra på oppdrag.

Vigdis
2023-09-01 17:31
LEGE

Enkelt å forholde seg til. Jeg får et oppdrag og så ordner de resten, fly og bolig. Jeg tar vare på kvitteringer for utlegg, sender det inn etter endt oppdrag og får utleggene tilbakebetalt sammen med lønn. Jeg har hatt tre oppdrag, alt har vært ukomplisert.

Victor
2023-09-01 12:52
SPL

Har jobbet med dem snart 2 år og er veldig fornøyd med Legeleasing,de har vært hele tiden ansvarsfull med meg og hjelpe med alt som vi trengte, de har også forskjellige type oppdrag da kan mann trives mer da alle vi kan utvikle oss i våres yrke. Gleder meg for å jobbe med dem igjen snart .

Juana
2023-08-24 10:43
SPL

Høyst anbefales! Har jobbet for 5 forskjellige vikarbyråer siden 2020 og har fått/fortsatt får tilbud på 3 andre byråene (henvist av en tidligere kollega til dem alle). Men jeg oppdaget at det er Legeleasing jeg vil helst jobbe for: konkurranse-dyktig lønn, god oppfølging, professionelle konsulenter osv. Det er min primær-kontakt Bjørn Bazler som gjør at min pensjonist-vikar-tilværelsen er spennende og veldig givende! Det er kun Bjørn som husket meg på jule-aften tross for at jeg har jobbet mere for de 2 andre byråene! Han tar godt vare på sine vikarer med sin inkluderende holdning og sitt godt humør! Selv-følgelig har de andre konsulenter på Legeleasing gjort sine gode gjerninger også! Ble ferdig med min sommerjobb for dem den 13/8. Og gleder meg til de neste oppdragene!

Morten Mikkelsen
2023-07-28 20:50
SPL

Hadde et kort vikariat litt tidligere i sommer. Veldig fornøyd med LegeLeasing. Fin bolig nærme arbeidsplassen og lønn som avtalt og i tide. Tale, min kontaktperson var fantastisk. God oppfølging og fremsto genuint interessert i hvordan det gikk. Alt var akkurat som avtalt med LegeLeasing, og kan varmt anbefales videre.

Peter Q
2023-04-25 09:58
LEGE

Har jobbet gjennom Legeleasing snart 1 år, opplever at jeg har fått svært god støtte og oppfølging av min kontaktperson Isabell. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt, spesielt positivt er det å se at Legeleasing viser aktiv interesse for å ivareta min helse. De har fokus på trivsel i arbeid og samtidig forhandler de frem attraktive avtaler. Anbefales på det varmeste.

Solveig
2023-03-22 14:35
SPL

Positivt: Svært tilgjengelig kontaktperson, raske svar og god oppfølging. Får egen leilighet, slipper å dele med andre. Reiseforsikring dersom noe skulle gå gale på tjenestereisen, rask og god hjelp. God lønn og tillegg. Minus: Ikke så mange oppdrag på Vestlandet, det meste er på østlandet. Fått turnus i siste "liten" hver gang, syns det burde vært strengene krav til arbeidsplassen som booker oss inn, dette gjelder oppdrag som varer over flere måneder hvor arbeidsplassen har hatt god tid til å forberede turnus.

Svein
2023-03-22 10:19
LEGE

Jeg har ingen andre vikarbyråer å sammenlikne med, men den erfaringen jeg har fått med Legeleasing det siste året har vært utelukkende positiv. Jeg kan ikke gjøre annet enn å slutte meg til de andre tilbakemeldingene på denne siden om Legeleasing, som kun er positive. Dine ønsker blir møtt på en profesjonell og respektabel måte. Jeg får alltid raske svar og god oppfølging før/under/etter oppdrag fra min kontaktperson Isabelle, som er hyggelig og imøtekommende. Forøvrig gode arbeidsvilkår, fleksibel, enkel timerapportering på nett og riktig lønn til riktig tid.

Gjest
2023-03-20 20:19
LEGE

Jeg har samarbeidet med Legeleasing fra 2022 som spesialistvikar og er svært fornøyd. Greie og hyggelige medarbeidere, rask støtte om spørsmål oppstår, enkel timerapportering på nett

Jon
2023-03-20 12:26
LEGE

Helt upåklagelig service fra LegeLeasing. Jeg behjelpes på en fantastisk måte av Isabell. Hun svarer raskt og godt på alt jeg spør om, har gitt meg presis og god informasjon om oppdrag som jeg har tatt. Lønn utbetales som forespeilet og til korrekt tid. Anbefales!

Andreas
2023-03-19 14:09
SPL

Anbefaler på det sterkeste LegeLeasing, basert på erfaring fra flere byråer. Veldig fleksible og hurtig respons. Har hatt flere kontaktpersoner, og vert forbi kontoret, og det er en kjempe trivelig gjeng 😊

Ahmed
2023-03-17 14:04
SPL

Flott opplegg. Behjelpelig med alt du lurer på. Fått gode veiledninger, og raske svar fra Joachim. Hyggelig kar. Dette er også derfor jeg gleder meg å komme i gang med oppdraget mitt så raskt som mulig. Bra inntrykk hittil nå.

Heidi
2023-03-16 10:24
LEGE

Fantastisk vikarbyrå. Har en ekstremt dyktig agent (Sid) som møter mine behov og som er veldig lett å kommunisere med. Godt betalt og god oppfølging underveis både før, under og etter oppdraget. Veldig fornøyd alt i alt.

Line Christin
2023-03-15 18:03
SPL

Jeg har jobbet som intensivsykepleier for Legeleasing i over et år, først på oppdragsbasis i tillegg til fast jobb i offentlig sektor, deretter fast 25 % stilling. Men fra desember - 22 kun som fast ansatt i 100 % stilling hos Legeleasing. Hatt oppdrag for annet vikarbyrå en kort periode, men har etter det valgt å bli hos Legeleasing. Hovedårsak til at jeg har valgt Legeleasing er min konsulent Linn Therese som ivaretar meg på ypperste vis, vet hva mine ønsker og behov er og virkelig jobber for at jeg skal få en god jobbhverdag både faglig og personlig utifra mine personlige ønsker og behov. I tillegg opplever jeg Legeleasing som en arbeidsgiver til å stole på og de holder alt de lover, det er ordnede forhold med både oppdrag, betingelser, utbetalinger, boforhold mm. Jeg har kun positive erfaringer. Betingelser som er lovet følges opp, noe jeg har dårligere erfaring med fra annet byrå. Når min egen konsulent har hatt ferie har jeg fått personlig oppfølging fra en av de andre konsulentene og det har også fungert veldig fint. Det er alltid hyggelig og personlig oppfølging som betyr mye for meg. Jeg opplever nå å ha en arbeidsgiver som virkelig jobber for at jeg skal ha et godt arbeidsliv. Det er en hverdag i sykehusene nå som er krevende med mye endringer og innsparinger. Hos Legeleasing føler jeg at de verdsetter den kompetansen jeg innehar etter 28 år som sykepleier og intensivsykepleier. Legeleasing er fleksible, tilgjengelige og strekker seg langt for meg som ansatt for å kunne tilby meg en jobbhverdag slik jeg ønsker. De gjør en god jobb med å ivareta meg som ansatt i en krevende arbeidshverdag. Anbefaler Legeleasing på det varmeste.

Sanne
2023-03-15 13:31
SPL

Skal ha mitt første oppdrag til sommeren for LegeLeasing, og har i den anledning fått god hjelp av Joachim til alt i denne prosessen. For en som er helt ny innen bemanninsbyrå og har jeg fått gode beskrivelser og veiledning helt fra start. I tillegg har jeg fått gode, utfyllende og raske svar på det jeg har lurt på. Er til nå veldig fornøyd med valg av bemanningsbyrå å jobbe for, og føler meg svært godt ivaretatt. Gleder meg til å starte mitt første oppdrag i en ny by!

Marie
2023-03-15 07:31
SPL

Jobbet for legeleasing i et halvt år nå, og er veldig fornøyd! Får alltid raske svar og god oppfølging fra min kontaktperson, Thea. Bra lønn og veldig bra standard på leilighetene jeg har bodd i. Jeg har hund med meg på oppdragene mine, og legeleasing har tilrettelagt godt for at det skal la seg gjøre☺️

Kristin
2023-03-14 22:52
SPL

Min bemaningsansvarlig/ hovedkontakt i LegeLeasing var eg veldig fornøgd med. Lytta etter mine ønsker og var forståelsesfull. Følget opp korleis det gjekk i oppdraget. LegeLeasing oppfattes profesjonelt og tillitsfullt i sammenligning til andre byrå. Gode lønnsavtaler.

Emilie
2023-03-14 17:40
SPL

Jobbet for Legeleasing siden høsten 2022. Jeg opplever det er god kommunikasjon mellom ansatt og bemmaningsansvarlig. Føler meg ivaretatt og de er alltid tilgjengelig på telefon eller e-Mail dersom det skulle være noe en lurer på. Gjennom Legeleasing får jeg utviklet meg faglig, knytte nye vennskap, oppleve Norge samt mulighet for en mer fleksibel hverdag. I tillegg får en mulighet til å erfare de ulike alternativer innen helsesektoren.

Iselin
2023-03-14 09:07
SPL

Jeg har jobbet i LegeLeasing siden januar 2022. Ved å være ansatt i LegeLeasing har jeg god oppfølging og kommunikasjon med rådgiver. Jeg får oppleve nye steder i Norge og blir kjent med mange mennesker. I tillegg får jeg bredere kompetanse og erfaring. Veldig fornøyd.

Line
2023-03-14 07:58
SPL

Har en veldig fin opplevelse av LegeLeasing, de holder det de lover, og Thea som er min bemanningsansvarlig har stått på og gjort en meget bra jobb for å imøtekomme mine ønsker og behov. Får raskt svar om jeg sender en mail, enten på sms eller mail. Overnatting er bestandig i orden, jeg er meget fornøyd med Thea :) Skulle ønske at LegeLeasing kom lengre opp på lista ift tildeling/sykehusinnkjøp av vikarer, sånn at man hadde større valg ift vakter og antall sykehus man kunne jobbet på

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Line, Stort takk for den fine tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Anita Steinsgard
2023-03-13 20:15
SPL

Har jobbet for legeleasing siden i januar. Føler at jeg blir godt ivaretatt på alle måter. Det virker som at problemer er til for å løses. Veldig god kommunikasjon. Kommer til å ta flere oppdrag gjennom Legeleasing. Min kontakt Joakim Boberg er veldig flink til å følge opp og på å gir god informasjon. Han er genuint interessert i hvordan jeg har det. Legeleasing holder det de lover.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Anita, Hjertelig takk for den fine tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Isabelle
2023-03-13 16:17
SPL

God kommunikasjon med min kontaktperson. Kan anbefale dette byrået videre.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Isabelle, Tusen takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Gabriela
2023-03-13 15:09
SPL

Har jobbet for legeleasing i noen måneder i fjor. Min kontakt Joakim Boberg er veldig flink til å følge opp og på å informere. Følger meg ivaretatt på alle måter. Skal ha flere oppdrag i framtiden og liker fleksibiliteten. Setter pris på den raske kommunikasjonen, og at de holder det de lover.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Gabriela, Tusen takk og velkommen tilbake til oss. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Inma
2023-03-13 09:10
SPL

Jeg har jobbet for legeleasing siden i fjor høst og de er å anbefale som arbeidsgiver. Hyggelige og imøtekommende ansatte.Har du et problem?, dont worry, de finner en løsning lynrask. I tillegg til god kommunikasjon, gode arbeidsvilkår, fleksibilitet, varierte oppdrag, og mye mer.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Inma, Tusen takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Marcus
2023-03-13 07:18
SPL

Svært fornøyd med legeleasing. Du blir godt mottatt og fulgt opp gjennom hele oppdraget. Boligen man får er av topp standard og ofte nær beliggenhet til arbeidsplass. Alt har vært svært profesjonelt fra første dag.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Marcus, Tusen takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Renate Stuen Olsen
2023-03-08 17:40
SPL

Jobbet for legeleasing i fjor vår/sommer. Fikk god hjelp av Linn Therese Lund Finstad. Det føltes befriende å kunne selv velge hvilke vakter jeg ønsket å jobbe. Veldig oversiktelig hjemmeside hvor en fører inn vakter og kan følge med på utbetaling av lønn. Vil absolutt vurdere legeleasing på nytt om jeg skulle ønske å jobbe flere vakter innenfor sykehussektoren.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Renate, Veldig hyggelig at du er så fornøyd. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Anna B Lambert
2022-12-19 14:20
SPL

Ved å jobbe gjennom Legeleasing har jeg fått mer fritid til å ta vare på meg selv, slik at jeg kan yte mer når jeg først er på jobb. Det er en fantastisk mulighet til å utfordre sin egen kompetanse og vokse innenfor sitt yrke, og ikke minst oppleve landet vårt.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Anna, Tusen takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Heidi Linn
2022-11-29 19:05
SPL

Et profesjonelt og seriøst byrå hvor man føler seg verdsatt som sykepleier. 1. Anstendig lønn 2. Bra bolig 3. De er til å stole på og holder alltid det de lover. 4. Alltid hyggelige og imøtekommende. 5. Svarer raskt på henvendelser. Med andre ord fem velfortjente stjerner :)

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Heidi Linn, Takk for tilbakemeldingen. Vi er veldig glade for at du er så fornøyd med å jobbe via oss. Vi håper på et fortsatt god samarbeid. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Tanja
2022-11-29 16:38
SPL

Har jobbet for Legeleasing siden januar 2022, og har hatt oppdrag forskjellige steder siden. Det har vært spennende å jobbe privat, jeg har fått masse ny kunnskap på flere fagfelt, og opparbeidet meg mye erfaring det siste året. Å jobbe privat er ikke for alle, men om du er fleksibel, glad i utfordringer, har god arbeidskapasitet og er utadvendt så kan det å jobbe privat være midt i blinken for deg. Jeg har utelukkende veldig god erfaring med min kontaktperson Linn Therese, og kan anbefale henne varmt. Spør etter henne hvis du ønsker en kontaktperson som ser deg som både menneske og sykepleier, som hører på deg og dine behov, og strekker seg langt for å ta vare på deg som ansatt. Opplever også at Legeleasing er opptatt av at sine ansatte skal ha gode fordeler, og få det de har krav iht tariffavtaler, med mer.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Tanja, Takk for tilbakemeldingen. Vi er glade for at du trives hos oss og at du er fornøyd med Linn Therese som kontaktperson og håper på et fortsatt flott samarbeid. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Abdir
2022-11-29 12:57
SPL

Jeg er meget fornøyd med Legeleasing😁Hovedsaklig fordi jeg min kontaktperson Linn har vært svært behjelpelig, forståelsesfull og funnet oppdrag som har vært geuninet fine. Kan anbefales på det sterkeste! Man får raskt svar!

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Abdir, Takk for tilbakemeldingen. Vi er glade for at du trives hos oss og at du er fornøyd med Linn Therese som kontaktperson. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Gjest
2022-11-29 10:37
SPL

Veldig fine konsulenter som jobber hardt og er veldig behjelpelige. Har vært kjempe førnydnmed tlidgwre oppdrag og har følt meg godt ivaretatt

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei, Takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Haya
2022-11-26 10:02
SPL

flott bemanningsbyrå å jobbe for! man blir godt ivaretatt. veldig positiv atmosfære og hyggelige konsulenter. Dine ønsker og behov blir møtt på en profesjonell og respektabel måte.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Haya, Takk for tilbakemeldingen. Vi er glade for at du trives hos oss. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

K
2022-11-24 13:07
SPL

Jobbet kun en kort periode for Legeleasing, men har kun positive tilbakemeldinger! De var fleksible, profesjonelle, og fikk følelsen av at min kontaktperson Tale genuint ønsket å gjøre opplevelsen så god som mulig, med jevnlig oppfølging både før oppdraget og gjennom.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei, Takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig lederHei, Takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Sofia Grön
2022-11-23 20:19
SPL

Att jobba via Legeleasing har varit smidigt på alla sätt! Jag får bo i en fin lägenhet i centrum av Bodö. Lönen kommer som bestämt och jag får varje gång snabbt svar av min chef då jag haft mer eller mindre viktiga frågor.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei Sofia, Takk for din tilbakemelding, vi setter pris på jobben du gjør. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Gjest
2022-11-21 15:15
SPL

Legeleasing har et svært kompetent team som ivaretar din autonomi som helsepersonell. Det er god lønning og bra arbeidsvilkår. Jeg har opplevd god kommunikasjon, og et godt samarbeidsforhold med byrået så langt, og fryder over å være en ansatt hos Legeleasing.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei, Takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Gjest
2022-11-18 10:05
SPL

Jobbet via legeleasing i 1 år nå og er veldig fornøyd. Har hatt bra oppfølging av min kontaktperson Kim, som svarer raskt og ordner når det er ting ikke er helt som de skal. Veldig fornøyd med lønnen og boligene også.

Svar fra LegeLeasingett år siden

Hei, Takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Gjest
2022-11-18 08:48
SPL

Proff byrå med svært dyktig og bra oppfølging fra kontaktperson i Legeleasing! Veldig God kommunikasjon og informasjonsflyt!

Svar fra LegeLeasing2 år siden

Hei, Takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Peter Tolnai
2022-11-17 15:51
LEGE

Det er fantastisk å jobbe sammen med Legeleasing. Konsulenter deres er godt forderedt, profesjonell, behjelpelig, rask og snill. Jeg har fått rask og god hjelp allerede fra begynnelsen i alle problemet som dukket opp. Reise til oppdrag, leilighet var alltid i orden, jeg måtte ikke tenke på det. Lønn ble beregnet og utbetalt etter avtale. Jeg er veldig godt fornøyd med Legeleasing AS. Anbefales.

Svar fra LegeLeasing2 år siden

Hei Peter, Takk for din tilbakemelding, vi setter pris på jobben du gjør. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo