Hovedside

LegeLeasing

legeleasing

5/5 (6)

Sammendrag
Vurderinger
6
Finn jobber

Rate LegeLeasing

Har du erfaring med å jobbe hos LegeLeasing? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangsjeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med LegeLeasing.

K
en dag siden
SYKEPLEIER

Jobbet kun en kort periode for Legeleasing, men har kun positive tilbakemeldinger! De var fleksible, profesjonelle, og fikk følelsen av at min kontaktperson Tale genuint ønsket å gjøre opplevelsen så god som mulig, med jevnlig oppfølging både før oppdraget og gjennom.

Sofia Grön
2 dager siden
SYKEPLEIER

Att jobba via Legeleasing har varit smidigt på alla sätt! Jag får bo i en fin lägenhet i centrum av Bodö. Lönen kommer som bestämt och jag får varje gång snabbt svar av min chef då jag haft mer eller mindre viktiga frågor.

Gjest
4 dager siden
SYKEPLEIER

Legeleasing har et svært kompetent team som ivaretar din autonomi som helsepersonell. Det er god lønning og bra arbeidsvilkår. Jeg har opplevd god kommunikasjon, og et godt samarbeidsforhold med byrået så langt, og fryder over å være en ansatt hos Legeleasing.

Gjest
7 dager siden
SYKEPLEIER

Jobbet via legeleasing i 1 år nå og er veldig fornøyd. Har hatt bra oppfølging av min kontaktperson Kim, som svarer raskt og ordner når det er ting ikke er helt som de skal. Veldig fornøyd med lønnen og boligene også.

Gjest
7 dager siden
SYKEPLEIER

Proff byrå med svært dyktig og bra oppfølging fra kontaktperson i Legeleasing! Veldig God kommunikasjon og informasjonsflyt!

Svar från LegeLeasing7 dager siden

Hei, Takk for tilbakemeldingen. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Peter Tolnai
8 dager siden
LEGE

Det er fantastisk å jobbe sammen med Legeleasing. Konsulenter deres er godt forderedt, profesjonell, behjelpelig, rask og snill. Jeg har fått rask og god hjelp allerede fra begynnelsen i alle problemet som dukket opp. Reise til oppdrag, leilighet var alltid i orden, jeg måtte ikke tenke på det. Lønn ble beregnet og utbetalt etter avtale. Jeg er veldig godt fornøyd med Legeleasing AS. Anbefales.

Svar från LegeLeasing7 dager siden

Hei Peter, Takk for din tilbakemelding, vi setter pris på jobben du gjør. Vennlig hilsen, Gustav Zetterholm Daglig leder

Rangsjering av bemanningsbyrå

© 2022 Bemlo