Til firmalisten

LegeLeasing

legeleasing

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

For et holdbart helsevesen – for alle

LegeLeasing ønsker å bidra til et bærekraftig helsevesen, der alle mennesker kan få rett hjelp til rett tid. For å oppnå den visjonen, bemanner vi dyktige og kompetente leger og sykepleiere, som igjen avlaster helsevesenet. Vi tilbyr våre ansatte gode vilkår og kontroll over egen arbeidssituasjon. Vi mener dette er veien til et attraktivt arbeidsmarked i helsevesenet, hvor du utelukkende kan fokusere på dine arbeidsoppgaver.

For oss i LegeLeasing er det en selvfølge at våre ansatte skal ha alle forutsetninger for et balansert liv, både på jobb og fritid. Vi vet at når du som innleid helsepersonell har kontroll over egen arbeidssituasjon og fritid, skaper dette en mer bærekraftig hverdag. 

Vi jobber iherdig for å være Norges beste bemanningsselskap for leger og sykepleiere. Dette gjøres gjennom et tett samarbeid med våre vikarer, hvor vi er tilgjengelige før, under og etter hvert oppdrag. Hos oss får du din egen kontaktperson å henvende deg til – og mye større frihet og beslutningsrett enn du får som fast ansatt. Konsulenter finnes i nesten alle slags spesialistroller, så du kan fortsette å jobbe med det du brenner for. Du får mulighet til et miljøskifte og å tilegne deg nye erfaringer, i tillegg til at du kan reise og oppleve andre deler av Norge – eller Sverige.

Les mer om livet som bemanningssykepleier og stafettlege.

Les mer om hvordan du kan bli helsekonsulent.

Några av våra engagerade konsultchefer

Linn Therese

Linn Therese
Bemanningsansvarlig for sykepleiere / Aut. Sykepleier

Thea

Thea
Bemanningsansvarlig for sykepleiere / Aut. Sykepleier

Bjørn

Bjørn
Bemanningsansvarlig for sykepleiere

Tale

Tale
Bemanningsansvarlig for sykepleiere / Aut. Sykepleier

Isabell

Isabell
Bemanningsansvarlig for leger / Aut. Sykepleier

Eline

Eline
Bemanningsansvarlig for leger / Aut. Sykepleier

Karen

Karen
Bemanningsansvarlig for sykepleiere / Aut. Sykepleier

Fordeler hos LegeLeasing

  • Større fleksibilitet i din hverdag 🕑

  • Givende oppdrag som passer dine ønsker 🤝

  • Mulighet til å reise og jobbe et nytt sted i Norge eller Sverige 🇸🇪 🇳🇴

  • Bolig og reise dekket av oss, om du ønsker å reise ✈️ 🏡

  • Erfaringer som styrker din kompetanse og senere karrieremuligheter 💪

  • God lønn, samt 12% i feriepenger og 4% i pensjonssparing 👛

  • Forsikringer 📝

  • En dedikert kontaktperson som støtter deg før, under og etter oppdrag 👩

  • Rabatt på trening og hotell 🏃 🏨

Et nytt skritt i karrieren: Hvordan du går fremover

Det er ikke uvanlig å av og til stoppe opp og reflektere over ens nåværende yrkessituasjon og potensiell fremtid. Det er viktig å reflektere over ens nåværende situasjon, vurdere endringer, og forstå betydningen av å finne et arbeid som føles meningsfylt. Denne artikkelen deler nyttige tips fra bemanningsansvarlige om hvordan du kan navigere disse tankene: fra å evaluere din nåværende rolle til å optimalisere CV-en din. Hvis du er i en fase hvor du vurderer ditt neste skritt, kan denne guiden være støtten du trenger.

Les mer i artikkelen om karriereutvikling.

Livet som Travel Nurse - Når eventyr møter profesjonell utvikling

Travel Nursing gir sykepleiere en spennende mulighet til å kombinere lidenskapen for reising med yrkeslivet og karrieren. Forestill deg en verden hvor du kan utforske ulike kulturer, knytte nye profesjonelle bånd, og samtidig bidra meningsfylt til menneskers velvære. Livsstilen lokker med fleksibilitet, konkurransedyktige lønninger, og unike jobberfaringer. Selv om konseptet er relativt nytt i Norden, vokser interessen. Vil du vite mer om hvordan dette kan berike både ditt yrkesliv og fritid?

Les mer i artikkelen om Travel Nursing.

Hvor mange konsulenter jobber hos LegeLeasing?

+

Om man teller heltidskonsulenter jobber ca. 320 konsulenter hos LegeLeasing. Et eksakt tall er vanskelig å vite med sikkerhet.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo