Hovedside

Om Bemlo

Vi er Bemlo - ditt verktøy for å navigere blant bemanningsbyrå

Du har kanskje allerede hørt om, eller hatt personlig erfaring med, noen av de useriøse aktørene i bemanningsbransjen. Det er en jungel der ute og vi har tenkt å gjøre noe med det - Si hei til Bemlo - et verktøy som øker transparensen for leger og sykepleiere som søker midlertidig arbeid i Norge. Med Bemlo kan du skrive anmeldelser av bemanningsbyråene, som vi bruker til å sammnelikne og rangsjere de beste bemanningsbyråene i Norge.

Bare tenk på det. En enkelt erfaring eller mening sier kanskje ikke så mye, men aggregerer man dem får man et godt bilde av hvordan det er å jobbe for et selskap. Sammen skaper vi en uvurdelig samling av stemmer og erfaringer, som kan brukes som en proffesjonell guide til å finne den ideelle bemanningsjobben for deg.

Hjelp oss å gjøre Bemlo bedre.

Skriv en anmeldelse

Del en din erfaring på Bemlo ved å finne et bemanningsbyrå i Bemlo’s oversikt og publisere en anmeldelse. Be gjerne en venn eller to om å gjøre det samme. Jo flere anmeldelser, jo lettere blir det for andre syepleiere og leger å finne de seriøse arbeidsgivere og holde seg unna de som ikke er det.

Ikke overtenk hva du skriver! Som regel er de nyttigste anmeldelsene de som reflekterer hvordan du føler akkurat nå, og erfaringene som skaper denne følelsen, uavhengig om dette er gode eller dårliger erfaringer. På generell basis ønsker vi at anmeldere kun skriver anmeldelser av bemanningsbyråer hvor de faktisk har jobbet.

Tips og triks

Hva er ditt beste tips for å jobbe innen bemanning? Send ditt råd til info@bemlo.no, vi deler de beste tipsene regelmessig på bemlo.no .

Gi råd til forbedring.

Vi deler allerede generell informasjon om hvert bemanningsbyrå, hentet fra deres egene nettsider. Vi ønsker likevel å vite hva slags informasjon du ønsker å finne. I tillegg ser vi på hvilken annen informasjon og hvilke verktøy som kan være nyttig for å finne, og jobbe i, bemanningsstillinger. Send en mail til info@bemlo.no. Vi er alltid tilgjengelige og vil gjerne høre hvordan du tenker at vi kan bidra til å gjøre ditt arbeidsliv bedre.

Ser du etter en bemanningsjobb?

Vi ønsker å hjelpe. Du kan starte ved å melde deg opp til vårt nyhetsbrev og vi holder deg oppdatert på oppdateringer til vårt nettsted.

Over de neste ukene kommer vi til å samle erfaringer fra sykepleiere og leger som er på utkikk etter bemanningsstillinger. Vi ønsker å dele disse erfaringene med deg slik at vi kan anbefale de bemanningsbyråene som passer deg best, med best lønn og arbeidskår.

Mangler noe?

Si ifra til oss på info@bemlo.no, eller kommenter under.

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo