Til firmalisten

Dedicare

dedicare-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder Dedicare

Har du erfaring med å jobbe hos Dedicare? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Dedicare eller noen andre.

CIL
2024-03-17 15:02
SPL

Varierende opplevelse av å jobbe med Dedicare. Jeg reiser med hund, noe som de sier er helt greit, men dette kan ende med at du må bo i boliger med dårligere standard. Kommunale boliger som 2/3 ganger har vært i rus og psykiatri boliger. Eller som i ett av mine tilfeller når det ikke var kommunal bolig, så måtte hunden være i bur når jeg ikke var hjemme. Jeg har forståelse for at det kan være vanskelig å finne boliger hvor det lov med hund og jeg har derfor godtatt situasjonen. Det er kansje med lønnen og betaling av reise som er det største problemet jeg har. De betaler 3 kr/km dersom du kjører til arbeidsplassen selv noe som jeg syns er svært lite med tanker på diesel og bensinpriser som er nå, samt at det ikke gjør opp for slitasje ved bruk av egen bil. Du får ikke kompensasjon dersom de har plassert deg langt unna arbeidsplassen og du må kjøre til og fra jobb. De har et tillegg på 40 kr/timen på grunnlønn, men følger ellers tariff, noe som ikke gjør dem konkurransedyktig på lønn generelt i min mening. På den positive siden har de invitert meg og de andre vikarene i området på julemiddag, hvor de spanderte middag og drikke, samt som vi fikk en sekk. De har også mange oppdrag tilgjengelig stort sett hele tiden, hvor jeg har opplevd med andre vikarbyrå at det kan bli stopp med oppdrag i perioder. Dette er nok den største grunnen til at jeg har jobbet med Dedicare, de har vært mest tilgjengelig.

Anonym
2023-10-01 15:11
SPL

Anbefaler ikke i det hele tatt, de er ikke de verste , men å ta fra ansatt alle de helligsdagtiller er direkte frekk og arrogant. Har hørt av amnge at de liker å ta de avlønnte pengene fra helsepersonell, skam!

Ann
2023-08-01 16:26
SPL

Jeg har vært veldig skeptisk til Dedicare på grunn av negativ omtale fra kollegaer, men på grunn av litt spesielle omstendigheter valgte jeg å si ja til dem til et sommeroppdrag. Og er positivt overraska. Arbeidsstedet og bolig var avklart et halvt år i forkant. Det eneste jeg har som negative ting er den dårlige kilometer-kompensasjonen for bil, at de ikke betaler for reise fra ytterdøren til flyplassen hvis flyplassen er mindre enn 10 mil unna, og at timelønn ikke ble opplyst før nærmere tidspunkt for oppdrag. Og så elsker jeg at de inviterer alle sine vikarer til sommerfest og julefest, det har jeg aldri opplevd noe annet sted.

Sykepleieren
2023-07-28 18:57
SPL

Jeg hadde hørt mye positivt om Dedicare, så jeg tenkte at jeg gir det en sjanse. Var i kontakt med Dedicare og fikk et intervju. De skrøt av konkurransedyktig lønn. Ja, hva er vel det? Jeg fikk tilbud om en timelønn som var lavere enn det jeg allerede har i fast stilling. Forsøkte å forklare at jeg har høyere timelønn i fast stilling, og høre om de kan tilby høyere lønn som veldig mange andre vikarbyrå gjør. Vedkommende jeg pratet med opplevde jeg som nedlatende og vanskelige å forhandle lønn med. Konsulenten jeg snakket med snakket i munn på meg og lot ikke meg komme til ordet. For meg opplevde jeg hendelsen som useriøs, og velger ikke å jobbe for et slikt byrå.

NoName
2023-01-06 22:03
SPL

Hadde i grunn en god opplevelse med Dedicare i begynnelsen. Var nyutdannet og ønsket gode fordeler og lønn som det offentlige ikke kunne tilby. Fikk forhandlet meg til 10 års ansiennitet (Har også 10 år i yrkeslivet, men ikke som spl). Fikk et oppdrag og det meste gikk smertefritt. Fikk første oppdrag i Tønsberg og trodde jeg skulle få dekt reise med bil, men fikk bare 2,-/km og ikke den normale satsen. Når det kom til bolig hadde denne svært lav standard og var plassert over en garasje hvor det var voksne og barn som lekte med høylytte kjøretøy mange timer om dagen. Ventilasjon fra komfyr gikk tilbake ut på kjøkkenet og ikke ut av «boligen». Dårlig luft og ventilasjon. Men har hund, og til tross for at dette skulle være smertefritt var det ingen hjelp å få når jeg fortalte at jeg ønsket å bytte bolig. Neste oppdrag ble jeg plassert i en kommunal bolig med rusbrukere på LAR behandling og uføretrygde. Igjen, ekstremt lav standard uten TVkanaler og fungerende internett. Tok dette opp flere ganger uten at noe skjedde. Hadde i grunn tatt et oppdrag til, men da også ble det ordet en kommunal bolig flere mnd i forveien til tross for at jeg foreslo rimelige boliger jeg kunne tenkt meg. Har nå sluttet for dem og ville i allefall ikke anbefale videre til personer med dyr. Veldig trivelige ansatte, men bedriften var jeg ikke fornøyd med.

Svein Olsen
2022-08-30 12:54
SPL

Fantastisk bra på alle måter!!! Flinke bemanningskonsulenter og bra opplegg! Mange jobber å tilby over hele landet.

TL
2022-07-04 19:25
SPL

Trivdes godt i dedicare. Hadde god kontakt med konsulentene. Jeg ble leid ut til samme arbeidssted over lengre tid, noe jeg ønsket. Fikk også tilbud om å ta ekstravakter andre steder i nærheten dersom jeg ønsket det. Jobbet tilnærmet 100% de månedene jeg var ansatt der. Jeg fikk tilbud om å bo i en bolig eid av dedicare, men siden jeg allerede hadde en leiekontrakt i byen jeg skulle jobbe måtte jeg takke nei til dette. Syntes da det var synd at jeg ikke fikk noe kompensasjon for dette når andre kollegaer fikk bosted dekt av byrået. På jobb fikk jeg tilfeldigvis vite fra en kollega i dedicare at de fikk dekt reiser til hjemlandet eller hjembyen. Denne goden var ikke jeg informert om, men da kontaktet jeg konsulentene og de ordnet flybilletter tur-retur hjembyen min over påskeferien.

Gjest
2022-06-26 22:00
SPL

Nok den værste oplevelse man kunne tænke sig! Sendes af sted i 9 dage, men fik kun vagter 47 timer i alt på 9 dage! Var blevet fortalt, at der var så travlt og at der var meget brug for vikarer. Det er først da jeg skriver en mail CC til lederen, at der pludselig sker noget, så jeg får nogle vagter. Blev også fortalt, at når jeg var ankommet, så ville jeg få vagtplan i afdelingen. Men i stedet røg jeg rundt forskellige afdelinger og kunne kun være i boligen, da jeg aldrig vidste om jeg fik vagt eller ej, og kunne derfor ikke gå nogen steder. Virkelig dårlig information, og dårlig dækning for den enkelte vikar. Det er alt for dårlig stil at sende vikarer til Norge, hvis man ikke påregner at have vagter til dem hver dag. Jeg har påtalt dette for dedicare, men det lader ikke til de har andet at sige, end at man ikke kan forvente vagter hver dag. Det var ellers en anden lyd, da man blev booket og det giver jo ingen mening at sende en vikar til Norge, hvis der ikke er brug for vedkommende. Så nu er alt jeg kan gøre, at advare andre, så de ikke behøver at stå i samme situation, som jeg gjorde.

Gjest
2022-06-26 22:00
SPL

Väldigt missnöjd men denna oseriösa arbetsgivare. Mycket strul fram och tillbaka och svårt att få konkreta svar av företaget och bemanningskonsulent. Ville inte skicka arbetsavtal eller säga vad man får för timlön trots raka frågor om detta flera gånger. Vägrar betala ut lön trots att de lovat att den ska komma den 20e och säger sen att det inte går att betala ut den när man efterfrågar den. De påstår även att de ska betala för transport till boendet men jag har inte sett röken av dessa pengar som jag ligger ute med. Ångrar djupt att jag åkte och jobbade för er och kommer aldrig jobba för er igen!

Gjest
2022-06-25 22:00
SPL

Det har vært flott å få snekret i hop sommeren ved hjelp av Bemanningsbyrå som ordner alt det praktiske med reise og bolig, samt oppfølging iløpet av oppdraget, de ga meg feriefølelse selv i oppdrag da jeg fikk reise å oppleve et nytt sted.

Gjest
2022-06-25 22:00
SPL

Vil takke for god oppfølging, informasjon og et generelt godt samarbeid i forbindelse med oppdraget jeg har hatt hos Dedicare. Fikk 100% arbeid og en fast turnus i tre måneder, noe jeg ønsket (hadde også tilbud om å ta enkeltvakter på flere avdelinger om jeg ville ha mer frihet til å styre hverdagen min selv). Føler jeg har blitt godt ivaretatt både i forhold til jobb, turnus, bo og reise. Konsulentene i Dedicare er opptatte av å ta vare på sine ansatte, noe som har gjort at det å jobbe i Dedicare har blitt en ting jeg gjerne anbefaler videre.

Gjest
2022-06-25 22:00
SPL

Jeg opplever det som helt strålende å være ansatt for Dedicare. Dyktige og hyggelige konsulenter! Jeg opplever dem som pålitelig, engasjerte og empatiske. De ordner opp dersom du skulle mangle noe i f.eks. en bolig. Jeg får følelsen av å bli tatt godt vare på. Anbefaler andre eventyrlystne å oppsøke Dedicare, dersom du vil utvide din kompetanse, og samtidig oppleve vårt kjære vakre Norge (eller Sverige). Tipp topp!

Gjest
2022-06-24 22:00
SPL

Både jeg og kona mi har jobbet som sykepleier og spesialsykepleier for en del andre vikarbyrå og kan si at DEDICARE har vært beste opplevelse vi har hatt i Norge. De passer godt på sine ansatte og har meget gode vilkår. Anbefales på det sterkeste!!

Gjest
2022-06-24 22:00
SPL

Vänliga, bemötliga, fixar saken!

Gjest
2022-06-21 22:00
SPL

Å arbeide for Dedicare kan anbefalast på det sterkaste. Klar og tydelig informasjon, og god kommunikasjon. Fordelane er mange! Virkelig eit profesjonel firma, som tar sine tilsette på alvor. Så viss du har lyst å utforske landet vårt, og samtidig vere sikra jobb, så er Dedicare plassen å henvende seg

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo