Til firmalisten

Dedicare

dedicare-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Om Dedicare

Teksten er hentet fra nettsiden til Dedicare

Dedicare er ledende i Norge og Norden på bemanning av helsepersonell.

Frihet og fleksibilitet

Som vikar i Dedicare får du større frihet til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Har du barn annenhver uke? Vil du jobba intensivt i noen måneder for så å reise i to måneder? Hos oss kan du få en balanse mellom arbeid og fritid som gjør at du kan få tid til mye annet: famile, hobbyer og personlig utvikling.

Nye karrieremuligheter

En karriere i helsevesenet eller innenfor sosialt arbeid skal tilby samme muligheter for variasjon og utvikling som i andre bransjer. Med kunder i hele Norge og Norden kan vi tilby deg jobb som vikar på nye og spennende steder, og du får muligheten til å utvikle din egen kompetanse.

Trygt og tilgjengelig

Hos oss behøver du ikke velge mellom fleksibilitet og trygghet. Vi har alltid mange oppdrag å tilby deg som vil være vikar, så kjenn deg trygg på at vi finner akkurat din jobb, når det passer for deg!

Ansvar for helsevesenet

Gjennom å tilby flere karrieremuligheter bidrar vi till at færre søker karriereutvikling utenfor helsevesenet. Dedicare henter alle våre vikarer fra hele Norden, og bidrar til at det blir flere hender i Helsenorge.

Hvor mange konsulenter jobber hos Dedicare?

+

Vi har desverre ikke denne informasjonen.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo