Til firmalisten

Centric Care

centric-care-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder Centric Care

Har du erfaring med å jobbe hos Centric Care? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Centric Care eller noen andre.

Gjest
2024-03-14 16:26
SPL

Mye surr. Enig med kommentar om at man må være «mamma» og passe på at ting blir gjort, at man får riktig lønn osv. Gjentatte feil og mangler på lønnsslipp tross flere beskjeder. Blir direkte løyet til, og møtt med bortforklaringer om hvorfor de ikke kan imøtekomme ønsker på lønn. «Vi fakturerer bare tarifflønn, så vi går i minus på å gi deg noe mer enn det» - TULL, noe jeg også har fått bekreftet fra arbeidsplassen, har fått info om nøyaktig hva de fakturerer og det er nesten dobbelt av tarifflønna mi i timespris. Useriøst og frekt.

Lill S
2023-09-25 19:12
HFA

Da jeg ankom stedet ga de meg bolig vegg i vegg med en pasient som var hjerneskadet og hulte og bråkte mesteparten av døgnet. Jeg fikk ikke sove mellom vaktene, og da jeg testet positivt på Koronatest ville de sende meg hjem med engang, mens jeg hadde diaré og oppkast samt feber. Jeg nektet blankt og kontaktet kommunelegen som da ordnet opp, dette var i Stryn kommune. Jeg fikk heller ikke utbetalt lønn fra de! Virkelig det verste byrået i Norge!

LSL
2023-04-22 16:47
SPL

Jobbet for Centric Care i fjor, og var ikke fornøyd. Måtte bytte byrå, ikke gøy å være «mamma» for kondulenten og passe på ar ting ble gjort. Skriftlige avtaler ble ikke holdt, og ble bortforklart. Dårlige alternativer til bo steder ved lengre perioder med jobb. Bra lønn men det hjelper veldig lite

Gjest
2022-06-24 22:00
SPL

väldigt negativ attityd till vikarier, speciellt om man ifrågasätter något eller frågar om lön etc. man känner sig inte uppskattad iallafall

Gjest
2022-06-23 22:00
SPL

After intensive language learning for nine months, it was quite a personal challenge to face a healthcare job with the possible language barrier. However, everything flowed in a smooth and satisfying way. The best thing about the job was getting to know the completely different vision of nursing in Norway, more patient-oriented and with a much closer treatment - perhaps achieved by the amazing ratio of one nurse for every 8 patients. I was also able to learn new mobilization and diagnostic techniques that are not used as frequently here.

Gjest
2022-06-23 22:00
SPL

Jag jobbade med Centric från 2009, fått bara bra upplevelse.Bra lön,trevliga fester för personal (man känner sig värd), seriösa kontaktpersoner som följer upp och löser de mesta.Bra bostäder och bekvämt vaktregistreringssystem.Detta gäller Centric Care som driver verksamheten i Norge,kan inte säga något om Sverige.

Gjest
2022-06-22 22:00
SPL

Enig med den forrige kommentar om at du blir ignorert når du stiller spørsmål om lønn. Opplevd dette selv, de lover masse ting: at de skal betale reise, gi bostøtte osv, men betaler ikke noe, eller betaler etter masing og krangling.

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo