Til firmalisten

Centric Care

centric-care-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Om Centric Care

Teksten er hentet fra nettsiden til Centric Care

Vi trenger deg!

Hvis du er sykepleier, spesialsykepleier, lege, helsefagarbeider eller øvrig helsepersonell, kan vi tilby deg spennende oppdrag i hele Norge og Sverige, og du velger alltid selv hvor og når du vil jobbe!

Vi som jobber hos Centric Care, har lang erfaring med bemanning innen helsevesenet og tilbyr deg en attraktiv arbeidsgiver som trenger nettopp dine kunnskaper. Vi tilbyr gode konkurranseforhold og varierte oppdrag i både lengre og kortere perioder. Kundene våre er vanligvis kommunale sykehjem, hjemmetjenester, sykehus og private virksomheter.

Engasjement som utgjør en forskjell

Vi hos Centric Care vet at det er viktig å ha nær og personlig kontakt med vikarene våre. Derfor får du en egen kontaktperson som vet hvem du er, og som kjenner til dine spesialiteter og ønsker. Vi er kjent for engasjement og personlige relasjoner, og derfor har vi valgt å ha kontor på flere steder i Norge og Sverige.

Mange av våre kundeansvarlige har selv bakgrunn fra helsevesenet. Derfor kan vi sørge for at du får det oppdraget som passer best ut fra nettopp din kompetanse. Med andre ord: Vi vet hva du snakker om!

Seriøst bemanningsselskap

Centric Care er et av Skandinavias ledende bemanningsselskap med kontor i Oslo, Göteborg, Stockholm og Malmö. Vi har bemannet helsevesenet siden 2000 via langsiktige relasjoner med våre ansatte og oppdragsgivere i både offentlig og privat sektor. Centric Care er medlem av bransjeforeningen NHO Service, er kvalitets- og miljøsertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001 og godkjent Revidert Arbeidsgiver.

Konkurransedyktig lønn

Som ansatt i Centric Care får du konkurransedyktig lønn. Du blir medlem av Centric Care sin kollektive pensjonsordning fra den dato du blir ansatt, og vår forsikringsordning hjelper deg hvis du blir syk eller ufør.

Er du nysgjerrig på hvilke fordeler vi kan tilby deg, så ta kontakt med oss for en uformell samtale eller et intervju. Vi søker stadig etter engasjerte og dyktig helsepersonell som vil ha en fleksibel og utviklende jobb.

Velkommen til oss!

Hvor mange konsulenter jobber hos Centric Care?

+

Vi har desverre ikke denne informasjonen.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo