Til firmalisten

Almia Bemanning

almia-bemanning-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Jobber
Ny!

Vurder Almia Bemanning

Har du erfaring med å jobbe hos Almia Bemanning? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Almia Bemanning eller noen andre.

Jing
2024-01-12 08:48
SPL

Jeg tok mitt første oppdrag som reisende sykepleier i Almia bemanning. Jeg fikk Nicolina som konsulent og er aldeles fornøyd med henne. Jeg møtte på en del utfordringer, og hadde lite kunnskap angående jobb i byrå. Konsulenten min Nicolina hjalp meg med alt gjennom hele oppdragsperioden, og vi fikk ordnet i ting jeg slet med. Anbefaler henne på det sterkeste!

Katarina R
2023-05-30 12:24
SPL

Har jobbat för Almia i flera år. Enkelt att kommunicera, engagerade, allt känns tryggt. Rekommenderar starkt!

Anna Etzner-Rothoff, Etzner Consulting AB
2023-04-11 19:12
SPL

Jag har jobbat som underkonsult genom Almia sedan aug 2018 i ett flertal uppdrag. Bland annat anestesi och Iva i Sundsvall. Almia har alltid varit mycket proffsionella och lyhörda vad gäller bl a upplägg av och önskemål från oss gällande olika uppdrag. Dessutom god tillgänglighet även utanför gängse kontorstid. Vi rekommenderar Almia framför alla andra bolag som vi har jobbat med.

Sandra
2023-03-28 15:20
SPL

Jag har arbetat för Almia vid flera tillfällen. Vid varje tillfälle har har samarbetet med konsulterna fungerat utmärkt! Lyhörda, noggranna och omtänksamma konsulter som sett till mitt bästa! Kan varmt rekommendera att arbeta för Almia bemanning!

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo