Til firmalisten

Almia Bemanning

almia-bemanning-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Jobber
Ny!

Du tar vare på andre, vi tar vare på deg

Vi i Almia var langt fra de første som meglet bedre betalte jobber for Sveriges sykepleiere og leger. Vi streber heller ikke etter å være størst, tvert imot.

Men vi prøver hele tiden å overgå oss selv når det gjelder ærlighet, åpenhet og lydhørhet. Å lytte og prøve å forstå akkurat dine planer, interesser og ønsker. Vi kan hjelpe deg å ta neste steg, uansett hvor du er i livet og hvor enn du skal. Ikke bare når det kommer til selve jobben, men også hvordan du får alt annet til å fungere så smidig som mulig. Vi bryr oss litt ekstra, rett og slett.

Å ta steget til å bli konsulent er enklere enn du tror. Tøler du eller trenger du bare noen å leke med om neste steg? Ring oss eller send en e-post, så forteller vi deg mer. Du fortjener det beste og vi både håper og tror at vi kan gi deg akkurat det du trenger. Se våre ledige stillinger her eller les mer om oss på vår nettside.

Noen av våre dedikerte rekrutteringsspesialister

Nicolina Andersson

Nicolina Andersson
Rekryteringsspecialist
Nicolina@almia.no

Som Almia-konsulent får du bedre lønn og en skreddersydd løsning som matcher dine personlige ønsker, din livssituasjon og dine ideer om fremtiden

  • Bedre lønn 💰

  • Helsepenger 🚴

  • Personlig støtte og veiledning 🧭

  • Hjelp til overnatting og reise 🚆

  • Godt valg med oppdrag i hele landet, deltid eller heltid ⏲️

  • Pedagogiske møter 👩‍🎓

  • Sikre forsikringsløsninger som reflekterer din hverdag 🧯

Vi har hatt det privilegium å møte så mange forskjellige fantastiske individer gjennom alle disse fantastiske årene. Vi er litt ekstra stolte over å ha mange sykepleiere som kollegaer og vil gjerne fremheve Evelina og Josefine her

background
background
På Almia har jag fått så otroligt mycket respons och känner verkligen mig verkligen som en del av gänget. De bryr sig om hur jag har det, hör av sig löpande och frågar hur det går. Det är verkligen uppskattat och något jag har blivit positivt överraskad av.

Evelina, sjuksköterska

background
background
Jag upplever att min konsultchef alltid ser till mitt bästa och uppmanar mig att tänka på mig själv och min familj, på det som blir bäst för oss. Jag uppskattar alltid också att att Almia alltid kör med öppna kort, jag får svar på alla slags frågor jag vilket gör att mitt förtroende är väldigt stort. Det känns verkligen tryggt.

Josefine, sjuksköterska

Hvor mange konsulenter jobber hos Almia Bemanning?

+

Om man teller heltidskonsulenter jobber ca. 100 konsulenter hos Almia Bemanning. Et eksakt tall er vanskelig å vite med sikkerhet.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo