Til firmalisten

Viva Bemanning

viva-bemanning-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Jobber
Ny!

Viva Bemanning er et helsevikarbyrå som ble etablert i 2019 og har på kort tid vokst fra å være en liten bedrift til å være aktivt i hele Norge og Sverige. Vi fyller noen av samfunnets viktigste stillinger og utgjør en forskjell på individ-, organisasjons- og samfunnsnivå. Våre ansatte har et bredt spekter av kompetanse og mange års erfaring innen rekruttering og bemanning, samtidig som vi ikke er redde for å tenke nytt.

Internt rekrutterer vi medarbeidere med ulik bakgrunn og utdanning, alt for ikke å gro fast og for å kunne utvikle våre tjenester til akkurat det markedet trenger - både for konsulenter og omsorgsleverandører.

Vi bryr oss om våre konsulenter og deres arbeidsmiljø og har derfor gode prosedyrer der målet er å skape og opprettholde et langsiktig forhold. Vi er tilgjengelige hele døgnet og tilbyr førsteklasses service. For oss er det viktig at arbeidet vi gjør bidrar til en bedre verden, derfor reinvesteres deler av overskuddet som skapes i grønne prosjekter samt i skole, omsorg og velferd.

Noen fra vårt team

Thea Sagen

Thea Sagen
Konsulentsjef

Kevin Heshmati

Kevin Heshmati
Konsulentsjef

Mikael Bolin

Mikael Bolin
Daglig leder Norge

Fordeler hos Viva Bemanning:

  • Forsikringer

  • Tilgjengelighet 24/7

  • Kompetent personale

  • Tjenestepensjon

  • Konkurransedyktig lønn

  • Økonomisk kompensasjon for overnatting og reise

background
background
Jeg heter Andrés og jobber for tiden som spesialsykepleier i legevakt. Jeg startet reisen i Lund, hvor jeg tok både grunn- og videreutdanning. Etter det har jeg hatt gleden av å prøve en rekke arbeidsplasser som har formet meg til den jeg er i dag. Jeg begynte å jobbe som konsulent fordi arbeidstiden i helsevesenet var vanskelig å tilpasse til familielivet. I dag har jeg mulighet til å velge hvor mye jeg vil jobbe i ulike perioder.
- Andrés

Hvor mange konsulenter jobber hos Viva Bemanning?

+

Vi har desverre ikke denne informasjonen.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo