Hovedside

Vacant Helse

vacant-helse

1.8/5 (5)

Sammendrag
Vurderinger
5
Finn jobber

Vurder Vacant Helse

Har du erfaring med å jobbe hos Vacant Helse? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Vacant Helse eller noen andre.

Heidi Linn
4 måneder siden
SPL

Det overrasker ikke at dette byrået ligger på bunn av listen. 1. Lønnen ligger på laveste nivå, dvs. tariff, nyutdannede sykepleiere (0-5 år) får kanskje litt mer. 2. De skriver at de dekker reise, men dette er en sannhet med modifikasjoner, det er mye som ikke dekkes. De har laget seg mange spesielle regler som gjør at de ikke dekker reise eller deler av reisen. 3. Boligene er på absolutt lavbudsjett, dvs. kollektiv eller svært nedslitte personal boliger. Boligen jeg fikk til disposisjon var helt ubeboelig. Den hadde ikke sett en vaskeklut på de siste 20 årene, der var det småkryp og kloakk lukt, og skitten madrass. Føler seg ikke særlig verdsatt som sykepleier. Byrået klarte ikke å rydde opp, derimot fraskrev de seg alt ansvar. Byrået jeg jobber for nå ligger på toppen av denne listen. Det er virkelig et hav av forskjell mellom bunnen og toppen. Jeg hadde en måneds oppdrag for Vacant, det var en dårlig erfaring. Men da vet jeg iallfall hvordan det er på bunnen :)

Gjest
7 måneder siden
SPL

Lav lønn i forhold til andre byråer. Man bor alltid i kollektiv, og noen ganger med mange mennesker. Boligene er i tillegg dårlige.Man får stort sett strø-vakter bortsett fra på sommer. De forsøker å lure ansatte for overtid. De ville hatt problemer om f. Eks Oslo ville undersøke dette. Dårlig kommunikasjon med konsulentene som bruker dagevis på å ringe opp igjen eller sende melding.

Gjest
9 måneder siden
SPL

Dåligt betald. Dom lovar ett lön och sen när man är på plats dom lurar och betalar en dålig lön. Om man vill åka tillbaka dom säger att vi ska betala resa. Jag rekommenderar inte den företag.

Gjest
9 måneder siden
SPL

Udfordrende og udviklende arbejdsplads. To virkelig gode arbejdspladser. Velfungerende og altid lige ved hånden/telefonen når der er brug for det. Punktlige med lønudbetaling og refusioner. De har fint styr på rejseorganisering og indkvartering. God supervision.

Gjest
9 måneder siden
SPL

Fikk veldig får vakter over flere år. Anbefaler ikke noen andre til å jobbe for vacant spes. De som forsøker noen andre. Fikk under 30 vakter over flere år.

Rangering av vikarbyrå

© 2023 Bemlo