Hovedside

Vacant Helse

vacant-helse

2/5 (4)

Sammendrag
Vurderinger
4
Finn jobber

Rate Vacant Helse

Har du erfaring med å jobbe hos Vacant Helse? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangsjeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Vacant Helse.

Gjest
3 måneder siden
SYKEPLEIER

Lav lønn i forhold til andre byråer. Man bor alltid i kollektiv, og noen ganger med mange mennesker. Boligene er i tillegg dårlige.Man får stort sett strø-vakter bortsett fra på sommer. De forsøker å lure ansatte for overtid. De ville hatt problemer om f. Eks Oslo ville undersøke dette. Dårlig kommunikasjon med konsulentene som bruker dagevis på å ringe opp igjen eller sende melding.

Gjest
5 måneder siden
SYKEPLEIER

Dåligt betald. Dom lovar ett lön och sen när man är på plats dom lurar och betalar en dålig lön. Om man vill åka tillbaka dom säger att vi ska betala resa. Jag rekommenderar inte den företag.

Gjest
5 måneder siden
SYKEPLEIER

Udfordrende og udviklende arbejdsplads. To virkelig gode arbejdspladser. Velfungerende og altid lige ved hånden/telefonen når der er brug for det. Punktlige med lønudbetaling og refusioner. De har fint styr på rejseorganisering og indkvartering. God supervision.

Gjest
5 måneder siden
SYKEPLEIER

Fikk veldig får vakter over flere år. Anbefaler ikke noen andre til å jobbe for vacant spes. De som forsøker noen andre. Fikk under 30 vakter over flere år.

Rangsjering av bemanningsbyrå

© 2022 Bemlo