Til firmalisten

Vacant Helse

vacant-helse

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder Vacant Helse

Har du erfaring med å jobbe hos Vacant Helse? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Vacant Helse eller noen andre.

Anonym
2023-10-01 10:11
SPL

Dette byrået bør lukke sine dører. Løgn er første som de driver med, på de andre betaler ikke som de forplikter seg til, koronatillegg tar de for seg selv. Betaling under tariffavtale, trussel og nedverdigende kommentarer pluss latterliggjøring ee noe som kaller handlingsmåte daglig. De snakker med folk om de var dumme, virkelig anbefaler å holde seg unna. Det beste rådet for å beskytte sin helse av disse kyniske og løgnaktive folk.

Lill Skram
2023-09-25 21:30
HFA

De jukser med betalingene, de lager ulike kontrakter for folk med samme utdanning, de bryter lover og regler under hele oppdraget, de setter kollegaer opp mot hverandre for å bli kvitt den ene fordi den har klaget på noe(dette oppdaget jeg i etterkant), den ene lederen Kjell var truende i telefonen og d måtte jeg ringe politiet. Samme har skjedd med bemanningsbyrået NordicNurses, undres på om de driftes av samme personen? De utbetaler dårlig lønn og jukser med timelisteføringene, IKKE BRUK DE! De utgjør en trussel mot helsevesenet og befolkningen, samt faktisk demokratiet når de setter utenlandske kollegaer opp mot hverandre og skaper konflikter helt opp til nasjonalt nivå, dette spesielt under pandemien da og Korona spredte seg grunnet manglende kunnskaper hos enkelte av mine kollegaer, som de var villede av selve ledelsen i byrået, lest pr Mail faktisk fra denne kollegaen, med trusler der også. Helt ufattelig at Norge kan bruke et så useriøs og farlig byrå! Bruk de andre. Jeg anbefaler Legeleasing, Start Medical og Helseleverandøren, hittil👍

Robert Kotcho
2023-07-28 19:03
SPL

Fornøyd med konsulentene i vikarbyrået. Har tatt ekstravakter gjennom byrået i hjemkommunen. Det var litt lite med vakter gjennom dem, men fornøyd med avtalene de hadde.

Heidi Linn
2022-11-29 18:16
SPL

Det overrasker ikke at dette byrået ligger på bunn av listen. 1. Lønnen ligger på laveste nivå, dvs. tariff, nyutdannede sykepleiere (0-5 år) får kanskje litt mer. 2. De skriver at de dekker reise, men dette er en sannhet med modifikasjoner, det er mye som ikke dekkes. De har laget seg mange spesielle regler som gjør at de ikke dekker reise eller deler av reisen. 3. Boligene er på absolutt lavbudsjett, dvs. kollektiv eller svært nedslitte personal boliger. Boligen jeg fikk til disposisjon var helt ubeboelig. Den hadde ikke sett en vaskeklut på de siste 20 årene, der var det småkryp og kloakk lukt, og skitten madrass. Føler seg ikke særlig verdsatt som sykepleier. Byrået klarte ikke å rydde opp, derimot fraskrev de seg alt ansvar. Byrået jeg jobber for nå ligger på toppen av denne listen. Det er virkelig et hav av forskjell mellom bunnen og toppen. Jeg hadde en måneds oppdrag for Vacant, det var en dårlig erfaring. Men da vet jeg iallfall hvordan det er på bunnen :)

Gjest
2022-08-21 08:58
SPL

Lav lønn i forhold til andre byråer. Man bor alltid i kollektiv, og noen ganger med mange mennesker. Boligene er i tillegg dårlige.Man får stort sett strø-vakter bortsett fra på sommer. De forsøker å lure ansatte for overtid. De ville hatt problemer om f. Eks Oslo ville undersøke dette. Dårlig kommunikasjon med konsulentene som bruker dagevis på å ringe opp igjen eller sende melding.

Gjest
2022-06-23 22:00
SPL

Dåligt betald. Dom lovar ett lön och sen när man är på plats dom lurar och betalar en dålig lön. Om man vill åka tillbaka dom säger att vi ska betala resa. Jag rekommenderar inte den företag.

Gjest
2022-06-22 22:00
SPL

Udfordrende og udviklende arbejdsplads. To virkelig gode arbejdspladser. Velfungerende og altid lige ved hånden/telefonen når der er brug for det. Punktlige med lønudbetaling og refusioner. De har fint styr på rejseorganisering og indkvartering. God supervision.

Gjest
2022-06-21 22:00
SPL

Fikk veldig får vakter over flere år. Anbefaler ikke noen andre til å jobbe for vacant spes. De som forsøker noen andre. Fikk under 30 vakter over flere år.

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo