Til firmalisten

Quality Health Care

quality-health-care

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder Quality Health Care

Har du erfaring med å jobbe hos Quality Health Care? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Quality Health Care eller noen andre.

Sanna
2024-02-09 09:46
HFA

Gott att samarbeta med. Bryr sig om och tar väl hand om sin personal. Alltid tillgängliga vid frågor samt assistans. Mycket trevlig bemannings byrå!

Gjest
2024-01-19 22:19
SPL

Jeg har gode erfaringer etter å ha jobbet som sykepleier for QHC. Min kontaktperson Sofie hadde tett oppfølging under hele oppdraget og var opptatt av at jeg skulle ha en god opplevelse både på arbeidsplassen og hjemme. Jeg fikk en fin og romslig bolig med tett gangavstand til jobb, som jeg også satte stor pris på.

ibrahim abanur
2023-12-06 17:50
HFA

En av de beste, byråene. snille og hyggelige ansatte som prøver å hjelpe til.

Zenobia Silverio
2023-11-23 13:58
HFA

Av alle vikarbiråer jeg har jobbet for QHC er den mest rettferdig, ryddig og generelt sett kompetent. Jeg både anbefaler til alle som jobber i helse bransjen og er stolt og kjempefornøyd med å være en del av og representere dette selskappet.

Aleksandra
2023-11-23 10:28
HFA

fornøyd og anbefaler Jeg har fått mange gode tilbudet om forskjellige oppdrager bra betalt

Manar hlmi
2023-11-23 08:42
HFA

Arbeidsmiljøet er godt, de har ansvarsfølelse, og samarbeider med sine ansatte.

Kirsi
2023-11-09 14:40
HFA

Är supernöjd med QHC, man känner sig värdefull för dem. Personlig uppföljning från start till uppdragets slut. Hjälpte mig med allt jag var i behov av. Kan verkligen rekommendera detta bolag som arbetsgivare.

Svetlana/Karlstad
2023-09-18 16:59
HFA

Precis hemkommen efter ett uppdrag i Narvik med QHC, glad och nöjd!🌺 Mycket bra och fräscht boende, bodde ensam i trerumslägenhet med gångavstånd till sykehjem!👍 Mycket bra kontakt med min konsulent Sofie, -professionell, rask på att besvara alla frågor och omtänksam! Jag kände mig trygg med QHC!💐🇳🇴 Varmt rekommenderar!👍

Zippan
2023-09-06 21:04
HFA

Mitt första uppdrag i Norge var ett fantastiskt mottagande av QHC Sofie är väldigt hjälpsam fick snabbt svar om man hade frågor, ett bra samarbete Ett företag jag rekommenderar varmt ❤️

Kine
2023-09-05 20:58
SPL

Veldig fornøyd med QHC og min konsulent Sofie. Tett oppfølging. Ryddig og profesjonelt.

Hallgeir Landstad
2023-09-05 20:18
SPL

Dyktige ansatte. Tett oppfølgning og godt samarbeid.

Therese
2023-09-05 08:57
HFA

Jag är nöjd med QHC som arbetsgivare, speciellt ett stort tack till Sofie på QHC. Hon följde upp under hela ens arbetsperiod. Jag är nöjd med både lönen , boendet , kollegorna och arbetsplatsen. Det var mitt första uppdrag för qhc, men allt flöt på väldigt bra tycker jag , har inget att klaga över. Kan varmt rekommendera att jobba för QHC :)

O.D
2023-08-24 18:57
HFA

Svært fornøyd med QHC. Carolin Petterson er en dame som alle ønsker å jobbe med. Hun er veldig flink å ta vare på deres ansatte.

Js
2023-08-24 12:26
SPL

QHC kan anbefales spesielt Carolin Pettersson, behjelpelig , og tilgjenlig en hver tid

E.B
2023-08-24 12:15
HFA

Jeg er veldig fornøyd med konsulenter, de ta godt vare på ansatte :)

Gjest
2023-08-24 08:28
HFA

Fra lønn til oppfølging har vært helt supert! Man blir tatt veldig godt vare på i QHC, og jeg vil anbefale det til alle.

honey jaye Dumlao
2023-08-24 08:20
HFA

Veldig fornøyd med konsulenter og de hører på oss ansatte, fornøyd med lønn også🙂

Norah Femtehjel
2023-08-24 08:00
HSEK

Var ansatt i QHC i 6 mnd som tannlegeassistent/klinikkassistent. Er svært fornøyd med de! Alt fra lønn til oppfølging har vært helt supert! Man blir tatt veldig godt vare på i QHC, og jeg vil anbefale det til alle! Carolin var veldig flink til å sørge for at jeg hadde det bra på jobb, og ga meg ofte fine tilbakemeldinger! Det var veldig hyggelig å jobbe for QHC!

Neta
2023-08-24 07:57
HFA

Fornøyd med vikarbyrå. Kan jobbe når det passer meg.

Sabrina
2023-08-24 07:55
HFA

Sjapp med svare og rask respons ! Rask med tilbake melding !

Solveig
2023-08-21 14:27
SPL

Jeg møtte Sofie på stand for QHC, og hadde en trivelig samtale med henne om løst og fast i helsevesenet. Hun fikk min kontaktinformasjon, og vi fortsatte å prate på telefon. Etter en god prat om hva jeg ønsket av en arbeidsplass, fikk jeg sommerjobb på et sykehjem i Kjøpsvik oppe i Nord-Norge. Fra QHC sin side har jeg både før, under og etter oppholdet fått utrolig god oppfølgning fra Sofie, og andre i byrået. Jeg opplever QHC som ett profesjonelt team, som er flinke til å ivareta arbeiderene sine. De fast ansatte på Kjøpsvik sjukeheim tok i mot en spent gjeng med vikarer fra samme byrå, og vi hadde det såå godt å prestegården i bygda, der vi fikk æren av å bo. Prestegården må forøvrig være ett av de flotteste husene i bygda! Jeg sitter igjen med gode minner og opplevelser delt med kolleger og nye venner, og er takknemlig for god informasjon og oppfølgning fra QHC, samt en utrolig dyktig og imøtekommende gjeng fra sykehjemmet! Å reise ut som vikar med QHC er noe jeg virkelig anbefaler!

Madeleine
2023-06-25 05:44
SPL

Har et nœrt og bra samarbeid med konsultsjef Sofie, som jeg føler "ser" meg, forstår meg og støtter meg. Hun ordner bra oppdrag som passer min kompetanse og mine ønskemål. I QHC finnes det alltid mennesker tilgjengelige 24/7 slik at jeg kan ringe direkte hvis jeg trenger hjelp med noe. De ordner med trivelige og fine leiligheter/boende. Sofie og de andre i QHC klarer å balansere det å vœre profesjonelle samtlidlig som de er personlige på en meget bra måte, og de jobber raskt og effektivt.

Kaisa Nordqvist
2023-05-22 14:44
SPL

Har haft ett gott samarbete med QHC och min Konsultchef Sofie. Lönen kan vara bättre men har haft bra boenden och allt har fungerat utmärkt

Gjest
2022-09-15 20:30
SPL

ganske fornøyd bortsett fra litt lite vakter og ikke så konkuransedyktig timelønn men greie kontaktpersoner Caroline og Sofie :)

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo