Til firmalisten

Powercare

powercare

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Om Powercare

Teksten er hentet fra nettsiden til Powercare

Ledende dansk vikarbyrå i Norge

med kompetent helsepersonell

Har du fagligheten og den riktige etikken? Da kan vi tilby mange spennende vikariater til en høy lønn over hele Norge. Hos POWERCARE er vi nettopp nå interesserte i å få utvidet vårt team av dyktige spesialsykepleiere, spesialleger og jordmødre.

Hos POWERCARE har du mulighet til å ta vakter over hele Norge og innenfor alle spesialfelt som sykepleier, jordmor eller spesiallege. Du bestemmer selv om du ønsker å arbeide dag- eller kveldsvakter, og om du vil arbeide hverdags- eller helgevakter. Du kan også velge å ta et vikariat tett på der du bor – eller dra på et arbeidseventyr i en annen del av landet. Vi betaler transport til og fra arbeidsplassen din og sørger for det praktiske og en bolig, hvis det er nødvendig.

Er det noe for deg?

Har du spørsmål om hvordan det er å være vikar hos POWERCARE, er du velkommen til å kontakte oss. Våre erfarne fagutdannede rekrutteringsmedarbeidere sitter klare til å snakke med deg alle hverdager fra 8 til 16 på tlf. (+45) 45 540 540 Du er også velkommen til å skrive til oss på e-post: rekruttering@powercare.dk – så svarer vi deg i løpet av 24 timer

Hvor mange konsulenter jobber hos Powercare?

+

Vi har desverre ikke denne informasjonen.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo