Til firmalisten

Nordisk Vårdinsats

nordisk-vardinsats

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder Nordisk Vårdinsats

Har du erfaring med å jobbe hos Nordisk Vårdinsats? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Nordisk Vårdinsats eller noen andre.

Alexandru
2024-01-29 21:31
SPL

et oppdrag var veldig bra, grei jobb, god oppfølging, fin bolig.

Alexandru
2023-12-29 10:19
SPL

De betaler dårlig etter tariffavtale med litt bonus

Marianne
2023-11-03 12:16
HFA

jeg har hatt goa oppdragen , god oppfølging, og utrolig fin bolig, lønnen kommer i tide, ingenting å klage på, veldig hyggelige kontaktpersoner å snakke med, problemer fikses umiddelbart

Lill Skram
2023-09-28 07:43
HFA

Jeg har hatt to oppdrag for dette byrået, et oppdrag var veldig bra, grei jobb, god oppfølging, fin bolig. Siste oppdraget så ble det trøbbel med bolig, dette skyldtes vel pandemien og vanskelig å få tak i bolig. Jeg endte opp med å måtte vaske ned boligen selv for å kunne bo der, og grunnet bråk fra naboer og at jeg skulle jobbe mye dobbelt skift og trengte å sove etter lang vakter, samt lang pendler reise på 1,5t (buss for tog) grunnet vanskelig å finne bolig, så måtte dette oppdraget avsluttes, da jeg fikk maks mulighet for 3-4 t søvn mellom vaktene, og da egentlig oppdrag på 3 måneder, som kun ble til 1 måned. Jeg jobbet her 5-6 dager i strekk, men fikk altså ikke sove ofte mellom vaktene, grunnet bråk fra naboer som ikke byrået eller politiet fikk ordnet opp i, og vi fant ikke ny bolig, oppdraget ble derfor avsluttet. Det var høy musikk spilling i ett sett her, sånn at det forstås hvorfor jeg ikke fikk sove. Det var også mye kaos fra institusjonen, der vi alle var innleide og ingen hadde tilgang til journalsystemet, men dette var jo ansvaret til kommunen og byrået fikk ikke gjort annet enn å sette frem krav på vegne av oss, og det ble utført mye i papirformat nettopp grunnet at ingen hadde tilgang på journalsystemet, og vanskelig å dele medisiner også grunnet pålagte lover om forsvarlighet vedr.journalføring her. Vi haddd jo heller ikke kritisk helseinformasjon om pasientene, og dette var hoved årsak til hvorfor det ble kaos. Norge var ikke forberedt på dette da pandemien kom.Men dette må jo være i ordnet før vi tar oppdrag, og byrået må ha denne informasjonen førut, dette skulle være en selvfølge!

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo