Til firmalisten

Nordic Care Helsepersonell

nordic-care-helsepersonell

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Om Nordic Care Helsepersonell

Teksten er hentet fra nettsiden til Nordic Care Helsepersonell

Nordic Care er en del av Jobzone Gruppen, en norsk totalleverandør av bemanningsløsninger med hovedkontor i Oslo – i tillegg til regional/lokal tilstedeværelse på nasjonalstrategiske knutepunkt i hele landet. Vi er spesialister på formidling av personalressurser til både primær- og spesialisthelsetjenesten, hvorpå vi har rammeavtaler med over 100 kommuner og helseforetak – fra sør til nord. Utover generelle bemanningstjenester har vi også et tydelig tjenestetilbud med oppdragsmuligheter innen avansert sykepleie og såkalt «vedtaksbaserte» tjenester (1:1/2:1- oppdrag i hjemmet eller på institusjon).

Som arbeidsgiver er vi kompetanseorienterte, med fokus på individuell oppfølging og gjennomgående kvalitet i hele verdikjeden. Vi forvalter arbeidstakers kompetanse og rettigheter etter Best Practice -prinsippet.

Nordic Care – en ansvarlig arbeidsgiver og forutsigbar kontraktspartner!

Hvilke jobber har Nordic Care Helsepersonell?

+

Hos Bemlo, kan du lett søke til Nordic Care Helsepersonell. De tar kontakt på et tidspunkt som passer degog forteller deg mer om jobbene deres. Søk nå og bli kontaktet av Nordic Care Helsepersonell i løpet av et døgn.
Søk nå

Hvor mange konsulenter jobber hos Nordic Care Helsepersonell?

+

Vi har desverre ikke denne informasjonen.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2023 Bemlo