Til firmalisten

Lenas HelsePersonell

lenas-helsepersonell

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Om Lenas HelsePersonell

Teksten er hentet fra nettsiden til Lenas HelsePersonell

Bemanningsbyrået Lenas HelsePersonell AS ble startet av Lena M. Owrum Vonka i 1998. Vi har spesialisert oss på utleie av helsepersonell, og er det eldste byrået på dette området.

Lena Owrum Vonka er gründer og ei dame med masse energi. Hun er en igangsetter og liker å jobbe med nye prosjekter. Hun startet sin karriere som skopusser på Mysen da hun var 17 år. Siden den gang har hun bare grepet de mulighetene som har dukket opp og idag eier og driver hun fire selskaper.

I 2019 gjorde Lena endringer i selskapsstrukturen. Hun har etablert MaLeLu Holding AS (MAx LEna LUdvik, hennes barn) som igjen eier Lenas HelsePersonell AS, Cefalon AS og Wordtec AS

Da Lena var 21 år og ferdig utdannet helsesekretær, var det vanskelig å få fast jobb. Derfor begynte hun i bemanningsbyrå. Der fikk hun en rekke oppdrag og så at det var et marked for dette. Hun tenkte, kan ikke jeg begynne med dette jeg også? Og som 24 åring startet hun Lenas HelsePersonell AS. Dette personlige navnet ble til fordi det var bare henne og alle de utleide medarbeiderne. At det i dag, over 20 år senere omsetter for 30 millioner, hadde hun nok aldri trodd. Navnet har blitt innarbeidet og et begrep. Våre ansatte jobber i Lenas.

Årene gikk og i 2001 fikk vi vår første rammeavtale med Oslo kommune/Akershus fylkeskommune. Det var stort. Lille Lenas med 1,4 millioner i omsetning var en av leverandørene sammen med Manpower, Adecco, Top Temp og Randstad. Denne avtalen ga oss mulighet for å leie ut pleiepersonell i Oslo og Akershus. I 3 omganger tilsammen 12 år vant vi denne kontrakten, men i 2013 var det slutt. Vi tapte og det var et stort slag for oss. 10 millioner i omsetning forsvant nærmest over natten. Vi måtte si opp ansatte og tenke nytt. Da ble Cefalon AS til. Lena hadde lenge tenkt på at det hadde vært gøy å starte opp et selskap som leverte kurs for helsepersonell. I dag leverer vi praktiske kurs skreddersydd for ansatte i helsesektoren.

Foruten om å drive 4 selskaper er Lena opptatt av politikk og høsten 2017 var selveste Erna Solberg på besøk hos oss. Statsministeren var opptatt av å høre om vårt arbeid med å rekruttere personer med hull i CV. Det er noe Lena er opptatt av. Gi mennesker som har falt utenfor en ny sjanse. Det har denne bedriften lykkes svært godt med.

Alle i arbeid

I 2018 var vi med i tv programmet «Alle i Arbeid» på TV2. Det var et program hvor man fulgte en rekrutteringsprosess med personer som har falt utenfor. Vi hadde en deltager hos oss og du kunne da se «det indre liv» i Lenas HelsePersonell.

Vårt personell

Vårt største satsningsområde er utleie av helsesekretærer til sykehus og legekontor. Vi er størst på utleie av helsesekretærer i Norge. Vi har lang erfaring med bemanning av sekretærer til sykehus, legekontor, bedriftshelsetjeneste, helsesentre og tannlegekontor. Derfor har vi mange faste og gode kunder som benytter oss til å dekke opp og avlaste eget personell. Vi leier ut autoriserte helsesekretærer, medisinske sekretærer, journalskrivere og tannhelsesekretærer m.fl.

Andre satsningsområder

Vi har økt etterspørsel etter assistanse ved behandlingsreiser eller andre reiser. Dersom syke mennesker har behov for følge til behandlingsinstitusjoner i inn og utland, så har vi erfaring med det. Det kan være til sykehus, opptreningssenter eller ferieturer. Vi har ansatte med erfaring fra slikt arbeid.

Frem til 2020 har vi hatt en stor skrivestue med 25 sekretærer som skriver pasientdokumentasjon for sykehus i hele Norge. Vi skriver også forskningsprosjekt, intervjuer, avhør, samtaler og annet som skal fra tale til tekst. Dette har vi over 15 års erfaring med. Nå er denne tjenesten skilt ut i eget selskap Wordtec AS.

Vi har rammeavtaler med:

Helse Sør-Øst

Lovisenberg Diakonale sykehus

Hvor mange konsulenter jobber hos Lenas HelsePersonell?

+

Vi har desverre ikke denne informasjonen.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo