Til firmalisten

IR Helse

ir-helse-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder IR Helse

Har du erfaring med å jobbe hos IR Helse? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med IR Helse eller noen andre.

Solveig
2023-10-17 15:06
SPL

Tar vakter for byrået i egen by, det er et byrå som ønsker det beste både for arbeidsstedet og for vikaren. Byrået består av fine løsningsorienterte folk med et smil på lur, akkurat som det burde være.

Anna Darren-Samuelson
2023-10-17 11:03
HFA

Innleie og Rekruttering har alltid vært en involvert og støttende, tilgjengelig 24/7, arbeidsgiver. Eventuelle problemer eller bekymringer jeg måtte ha, ble alltid løst på en rett og profesjonell måte. Jeg følte at jeg er anerkjent som en viktig og verdsatt medarbeider. Denne personlige oppmerksomheten og interessen for sykepleierens velferd er grunnen at jeg har fortsatt å ta oppdrag. I&R ga meg også gode læringsmuligheter. De har hjulpet meg med å utvide meg faglig, gjennom kurs sponsing. Jeg har vokst mye profesjonelt og personlig. Jeg har også møtt så mange herlige mennesker; for en fin måte å se vårt flotte land på! Vi er så heldige å bo i Norge og det er en god følelse å vite at jeg har kommet til et sykehus for å hjelpe. For en fantastisk jobb jeg har ! Jeg vil på det sterkeste anbefale inr for helsepersonell og helse institusjoner.

Jorunn Severeide
2023-10-17 06:32
SPL

Godt å ha en fleksibilitet . De tilbyr jobb etter ønske fra arbeidstaker. Lett å kommunisere med

Gjest
2023-10-17 05:51
SPL

God oppfølgning under oppdraget og var veldig fornøyd med min kontaktperson.

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo