Til firmalisten

Helsenor

helsenor

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder Helsenor

Har du erfaring med å jobbe hos Helsenor? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Helsenor eller noen andre.

Ikke viktig
2024-03-15 18:18
HFA

Hva skal jeg si, konsulentene var ok, spesielt Mads, en veldig snill fyr/mann, veldig fine folk på jobben og en fin plass å jobbe, men i januar var det minus 15 eller 20 grader, og jeg fikk en kjellerleilighet som var iskald. Ellers huseier er lege og en veldig ubehagelig mann, mens han skaffet meg et par oljeradiatorer slik at leiligheten i det hele tatt kunne varmes opp, frøs jeg selvfølgelig 100 ganger, havnet på sykehuset med lungebetennelse, kastet opp blod, jeg ble frisk om tre uker... For ikke å snakke om skitten i leiligheten, jeg har alle bildene og videoene på telefonen min.

Robert
2024-01-28 08:16
SPL

Styr unna! Lurer folk - de tilbyr kun tarifflønn.

Gjest
2024-01-22 14:23
HFA

En kompis opplevde veldig dårlig opplevelse med en kontakt person med dårlig kunnskap og uprofesjonell kommunikasjon. Etter hun jobbet et tak i en sted med avtale at hun bor alene , da kom det kontakt person og vil flytte en mann for å bo med henne. Min kompis hun nektet at en mann skal bo med henne og fortalte på fin måte at vi har avtale at hun skal bo alene. Kontakt personen endret seg fort med en gang og ville ikke gi tid til prat heller. Ikke respekterer ansatte som jobber til dem i to år. Anbefaler IKKE!!

Gjest
2022-06-26 22:00
SPL

I have been working in Sweden for the past 7 years as a nursing assistant in hemtjänst . As the working environment become so stressful, I thought try something better. Accidentally I come across this company on Internet, applied for a job in Norway and with in two weeks they have offered me a job near to Ålesund in hemtjänst,they have given me wonderful apartment to stay and paid my entire travelling expences. I am so glad that I have accepted it and I do really enjoy working here. I am so thankful for Eva Haugen who handled my case, she's highly professional and she is always there to assist and support. If you are looking for a health care job in Norway, this company is highly recommended

Gjest
2022-06-23 22:00
SPL

Ble lovet sommerbonus og botillegg, men fikk ingenting når lønningen kom. Da derfor opp, ble lovet på nytt at den skulle betales i 1. i kommende måned, da heller skjedde det ingenting. Triste greier. Jeg kommer til å ta kontakt med sykepleierforbundet, eventuelt en arbeidsrettadvokat for å få ryddet i dette arbeidsforholdet. Ikke la deg lure....styr unna!!

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo