Til firmalisten

Helse Personal

helse-personal

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Om Helse Personal

Teksten er hentet fra nettsiden til Helse Personal

Uten en eneste ansatt, og uten en eneste kunde, ble Helse Personal AS etablert 1. september 2011. Men pågangsmot, iver, arbeidsglede og motivasjon iblandet skrekkslagen fryd hadde vi mye av der vi satt side om side på et kontor. Første måneden gikk med til administrativt arbeid i tillegg til markedsføring og salg mot potensielle ansatte og kunder. Og litt etter litt fikk vi oppmerksomhet, og vakter og oppdrag begynte å dryppe inn fra ulike steder i Norge. Vi var i gang!

Vårt fokus har alltid vært at vi skal levere faglig kompetent helsepersonell til våre kunder, og at vi er en seriøs arbeidsgiver for våre ansatte. Den dag i dag har vi trofaste kunder og ansatte som har vært med oss fra starten av.

Kathrin S. Omland, rekrutteringsansvarlig, er utdannet sykepleier, og har tidligere jobbet som sykepleier innen kommunehelsetjenesten før hun ble ansatt i bemanningsbransjen i 2008. Hun har solid erfaring og kompetanse på rekrutering av helsepersonell, og vet hva hun skal se etter for å finne dyktige ansatte til vår stab. Hun er nøyaktig i alle prosesser rundt en ansettelse, og er påpasselig med at alt er korrekt og på plass av riktige dokumenter.

Trude B. Vereide, daglig leder, er utdannet sykepleier, i tillegg til høyere utdanning innen administrasjon & ledelse og HMS. Hun har tidligere jobbet som sykepleier innen sykehus, freelance som vikarsykepleier innen kommunehelsetjenesten via bemanningsbyrå før hun begynte i administrativ stilling hos byrået. Hun har jobbet innen bemanningsbransjen siden 2002 i ulike roller, og har gode kunnskaper innenfor bemanning, HR og arbeidslivets utfordringer.

Til sammen har vi mye relevant jobberfaring både som sykepleiere og fra bemanningsbransjen. Vi forstår våre ansatte og kunder, og kan derfor yte god kvalitet på våre tjenester. Vi forstår utfordringene ansatte og kunder kan møte, og vi kan hjelpe dem med å finne hensiktsmessige løsninger. Vi har fokus på å være en seriøs arbeidsgiver og leverandør som er oppdatert på gjeldende rettigheter, plikter og lover. Vi følger derfor tett opp våre ansatte og kunder, og deler gjerne av vår kunnskap.

Vi henter kvalifiserte arbeidstakere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Hvor mange konsulenter jobber hos Helse Personal?

+

Vi har desverre ikke denne informasjonen.
Les mer

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo