Til firmalisten

Emploi

emploi

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder Emploi

Har du erfaring med å jobbe hos Emploi? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Emploi eller noen andre.

Gjest
2024-02-22 21:52
SPL

Mitt første oppdrag som vikar spl var gjennom Emploi, og må si det har gitt meg en positiv opplevelse. Følte meg godt ivaretatt, de er løsningsorienterte hvis noe skulle oppstå og svært hyggelige. Dem går langt for trivsel hos sine vikarer, og det settes stor pris på. Anbefaler absolutt Emploi :-)

Adrian
2024-02-19 10:28
SPL

Jeg har hatt to oppdrag hos emploi og de har vært en fantastisk opplevelse. Jeg følte meg god ivaretatt før, i løpet av og etter oppdraget. God kommunikasjon og løsning av problemer når det har vært noe. Jeg ser frem til å jobbe med dem igjen. Tusen takk for meg :)

Alexander
2024-02-09 16:15
SPL

Det er bare positiv å være i Emploi team 🤩 Kjempe fornøyd . Rett og slett , et byrå som skulle være en eksempel for de andre byrået

Ana
2024-02-09 15:47
SPL

Emploi er et av de beste selskapene i Norge med gode arbeidsforholder og god lønn. Personalet er svært oppmerksomme på sine arbeidere. De behandler sine ansatte godt, løser problemer effektivt og tilbyr gode jobber. Jeg anbefaler alle å jobbe med dette selskapet. Veldig fornøyd med Emploi. :)

Siri
2024-01-23 12:40
SPL

Har hatt bare positive opplevelser med Emploi. Flott bolig ved oppdrag, behjelpelige og fleksible med transport til og fra oppdrag. Hyggelige og viser at de ønsker at vi vikarer skal ha det bra. Profesjonelle. Veldig fornøgd med dem og vil anbefale dem videre.

Gjest
2023-08-05 12:51
SPL

Har vært i dialog med Emploi angående oppdrag de lyser ut, og har fått en litt uggen magefølelse. Har nesten følt meg litt forsøkt lurt og «manipulert» til å ta oppdrag. Ikke helt sikkert det er tilfellet, men det har virkelig føltes slik! Jeg verdsetter ærlig, oppriktig, og transparent kommunikasjon ovenfor alt, så jeg har styrt unna Emploi (foreløpig).

Gjest
2023-07-28 20:35
SPL

Veldig fornøyd med Emploi. Var med dem på mitt første oppdrag. God oppfølging og hjelp når som helst når du trenger det. Ryddige og blidd konsulenter😁

Florin
2023-07-28 19:02
SPL

Det er bra med lønn og alt i begyunlse etterpå du får ikle så mye hjelp hvis du har et problem

Gjest
2022-08-02 06:05
SPL

Fornøyd med måten de tar vare på sine ansatte og alltid lett å få tak i sin kontaktperson

Gjest
2022-06-26 22:00
LEGE

Flotte forhold: Vågan kommune, 2018 Jeg er også svært takknemlig overfor Emploi Group AS Norge. Emploi er et bemanningsbyrå som tar sine både kunder, helsepersonell og jobbsøkere på alvor; det gir dem frihet og støtte på ulike måter - og det er bygd opp av et solid faglig miljø og mange varme mennesker med blikk for både helhet og detaljer. Veiledningen, innspillene og tipsene fra rådgiverne har vært uvurderlige, konstruktive og svært lærerike for meg, så blir resultatet av denne prosessen likevel at jeg føler jeg stadig våger mer og stoler enda mer på meg selv. Slike utviklingsprosesser er det bare dyktige arbeidsgivere som kan trylle fram. Bedre kan det ikke bli!

Gjest
2022-06-26 22:00
SPL

Et knippe positive, profesjonelle og løsningsorienterte mennesker. Meget lette å ha med å gjøre

Gjest
2022-06-25 22:00
SPL

Rekommenderar starkt! Super trevliga personal som är alltid där för hjälp. Jag träffade på små problem angående skatten men de löste det och försökte hjälpa mig så mycket de kunde. Med tanke på att jag jobbar i ett annat land som jag inte var riktigt känt med deras regler blev jag lite orolig men med Emploi var det tvärtom. Emploi gjorde att jag även kunde känna mig trygg i Norge precis som Sverige. Jag trivdes verkligen i uppdraget jag fick av Emploi tillsammans med min vän. Vi fick möta på massa nya saker och ting. Vi lärde oss mycket och träffade på massa nya erfarenheter. Ett Stort Tack för en härlig sommar och hoppas vi ses igen nästa år med en ny upplevelse.

Gjest
2022-06-25 22:00
SPL

Fantastiskt trevlig personal som vägleder en fint! En stor dröm gick i upplevelse då jag fick resa på uppdrag till Lofoten

Gjest
2022-06-24 22:00
SPL

Første oppdrag, og jeg er fornøyd. God kommunikasjon med arbeidsgiveren. Rett arbeidsplass tilsvarende mine ønsker. Perfekt bolig 10 minutter til fots til det hyggelige sykehjemmet jeg jobber på, og 15 minutter til fots til bysentrum når man går rolig langst kaiene.

Gjest
2022-06-23 22:00
SPL

Super fin behandling, fokus på personlig kontakt og al den hjælp man behøver for at få et vikariat - både før og efter man begynder arbejdet.

Gjest
2022-06-23 22:00
SPL

Kan rekommendera Emploi. Fixat med allt till det bästa. Har varit på Innlandet omsorjssenter. Väldigt trivsam arbetsplats med tillmötesgående och trevlig personal. 1 minut att gå till jobbet från boendet. Ni kan ta en guidad rundtur i Møysalen på Hinnøya som är 1262 meter på den högsta punkten i Vesterålen och Norges näst högsta berg här. Otroligt vacker natur.

Gjest
2022-06-22 22:00
LEGE

Jag rekommenderar Emploi starkt Trots att det var min första gång jag jobbar i Norge, men jag kände mig så varmt välkommen av både personalen i Emploi och personalen på arbetsplatsen, och det kändes absolut inte som om jag arbetade i ett annat land. Emploi hjälpte oss jätte mycket och gjorde det möjligt för oss att få nya erfarenheter som låter oss utvidga vår kunskap inom det medicinska området Jag är väldigt tacksam och anser att jag är lycklig för att jag faktiskt fick chansen att jag jobba hos Emploi

Gjest
2022-06-22 22:00
SPL

Veldig fornøyd med første oppdrag hos Emploi! God kommunikasjon med de ansatte gjennom hele oppdraget. Føler meg godt ivaretatt av både Emploi og arbeidsplassen jeg jobber ved!

Gjest
2022-06-21 22:00
SPL

Jobbet i Lofoten siden januar, svært fornøyd med hele oppdragsperioden. Tar kun med meg positive erfaringer, både fra arbeidsplass og Emploi. Kommer definitivt tilbake hit dersom mulig og vil anbefale dette videre til venner og bekjente

Gjest
2022-06-21 22:00
SPL

Har jobbat via den här firman många gånger, bäst i Norge

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo