Til firmalisten

Agito

agito-no

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Vurder Agito

Har du erfaring med å jobbe hos Agito? Hjelp andre ved å skrive en anmeldelse!

Bemlo er bygget på tillit, og at brukeres anmeldelser er ærlige. Vi ber derfor om at du kun skriver anmeldelser av selskaper du har jobbet for — dette gagner alle! Vi jobber aktivt med å hindre manipulasjon av rangeringen.

Om emailen din er ugyldig, vil ikke anmeldelsen bli publisert.

Ved å sende inn anerkjenner du at du aksepterer våre vilkår og betingelser.
Informasjonen din vil ikke bli delt med Agito eller noen andre.

Mia
2023-07-29 22:26
SPL

Jeg jobbet for Agito i underkant av et år og var svært positivt overrasket. De tar veldig godt vare på deg i jobben og bistår med alle spørsmål og problemstillinger uansett art knyttet til jobben. De tilbyr lengre oppdrag med gode lønnsbetingelser og er ryddige og oversiktlige når man tegner kontrakt med dem. De svarer raskt på henvendelser og er folkelige og hyggelige i kommunikasjonen. Savner dem masse og hadde fortsatt å jobbe for dem om det var flere oppdrag å få lokalt i egen hjemby gjennom dem.

Gjest
2022-06-23 22:00
SPL

koordinator fördelar arbetsuppdrag i Norge. Företaget står för kostnader såsom flyg och boende. Schema på arbetsplats tilldelas ngn dag innan ankomst. Arbetsmiljölagen tillämpas. Boende i spartansk, enkel miljö, nära sjukhuset. God ekonomisk ersättning/lön. Inga arbetskamrater.

Jobber
Utvikler? Søk nå.

© 2024 Bemlo