Hovedside

24/7 Nursing

247-nursing

/5

Sammendrag
Vurderinger
0
Finn jobber

Om 24/7 Nursing

Teksten er hentet fra nettsiden til 24/7 Nursing

24/7 Nursing ble grunnlagt i 2006 som et enkeltmannsforetak og siden den gang har selskapet vokst raskt. I 2010 gikk vi over fra enkeltmannsforetak til AS, og vi har i dag har vi mellom 25 – 30 sykepleiere som jobber fast hos oss. Vår daglig leder, Raju Rajaratnam, har vært med siden begynnelsen av selskapet, og jobber i dag med å bygge opp selskapet til å bli enda større. Med flere års erfaring fra bransjen og med sin folkelige tilnærming, har Raju hatt forbindelser til de største selskapene i Norge.

Raju fullførte sin første bachelorgrad i zoologi fra India i 1986, og i 1992 fullførte han sykepleierutdanningen i Bodø. Etter å ha jobbet som sykepleier i flere år, spesialiserte han seg i Tromsø i 1999 og gikk deretter over til den stillingen han har i dag med en visjon om å kunne bidra enda mer til yrket sitt.

Raju har mye erfaring innenfor sitt fagfelt, og er en person vi setter stor pris på som leder. Hans erfaring og forståelse overfor andre, er det som gjør han til en veldig dyktig leder. Raju trives med å lede, samt skape samhold og et godt miljø for kunnskapsmedarbeidere med høy faglig integritet. Sammen gjør vi et av Norges viktigste oppgaver.

Hvor mange konsulenter jobber hos 24/7 Nursing?

+

Vi har desverre ikke denne informasjonen.
Les mer

Rangering av vikarbyrå

© 2023 Bemlo